Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 19/01/2018

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εξέπεμψε από τη "μήτρα" των αυριανών "γερακιών", ο αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. "Η Πολεμική Αεροπορία αποτελεί ένα εξειδικευμένο οπλικό σύστημα, του οποίου πολλαπλασιαστής ισχύος είναι το προσωπικό της, που εξασφαλίζει την ειρήνη μέσω της προσφοράς του." 

Αυτό τόνισε απευθυνόμενους στους Ικάρους, λίγο πριν από την πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου για το 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την παράδοσης, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας. Ακόμη μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για την Πολεμική Αεροπορία, προμετωπίδα των οποίων αποτελεί η αντιμετώπισης της εξ'ανατολών απειλής, αλλά και της αναβάθμισης του στόλου των F-16.

[custom:google-ads]

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΣΙ, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γκοντικούλης. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Αρχηγός μίλησε στους Ικάρους και αναφέρθηκε στους τρεις βασικούς πυλώνες προσφοράς της Σχολής που είναι η εκπαίδευση, η πειθαρχία, και η σφυρηλάτηση του χαρακτήρα, προκειμένου να δημιουργήσει τους αυριανούς ηγέτες της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). 


 












Ο αρχηγός ΓΕΑ, μάλιστα γευμάτισε με τα αυρινά "γεράκια" της Πολεμικής Αεροπορίας. Κάθισε στο ίδιο τράπεζι με δευτεροετείς και τεταρτοετείς σπουδάστες και σύμφωνα με τις πληροφορίες το μενού περιλάμβανε φασολάδα, πατατοσαλάτα και ψάρι. 





onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis