Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:40 | 29/08/2018

Για «ιδιαίτερα δύσκολη» επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο γκαράζ 3 των φορτηγών στο εσωτερικό του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι του Πειραιά έκανε λόγο ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος.

Όπως εξήγησε, ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων και φορτηγών που βρίσκονται στο γκαράζ. 

[custom:google-ads]

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι ευχάριστο το γεγονός πως το πλοίο δεν μετέφερε εύφλεκτα εμπορεύματα. Όπως είπε, καίγονται φορτηγά με πρώτες ύλες και αυτοκίνητα, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μιλώντας στο naftemporiki.gr, η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη, ανέφερε πως 35 πυροσβέστες (12 οχήματα) έχουν μπει στο εσωτερικό του γκαράζ, όπου σταδιακά ανοίγουν οι ράμπες των επιπέδων του. Ήδη, όπως είπε, απομακρύνονται οχήματα προκειμένου οι πυροσβέστες να καταφέρουν να φθάσουν στο γκαράζ 3, εκεί όπου φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά. Η ίδια σημείωσε πως καπνοί συνεχίζουν να βγαίνουν από το εσωτερικό του πλοίου και πως το συμβάν είναι σε πλήρη εξέλιξη και όχι ακόμα υπό έλεγχο.

Πηγή:  cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis