Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 07/07/2019

Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αστυνομικό - αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

Βαθμός δίχως Ονειρο! Ο βαθμός του Αρχιφύλακα β'

Διαβάστε επίσης

Το προσωπικό που ήταν και είναι η ραχοκοκαλιά της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και το αντίστοιχο του Ε.Σ!

Που επί χρονια διακρίνεται και έχει ανεβάσει υπηρεσίες στην πλάτη του.

Οπως η ομάδα Σίγμα, Ομάδα Ζ, ως επικεφαλείς στα πληρώματα Α.Δ, προσφάτως στη ΔΙ.ΑΣ αλλά κ τη θρυλική ΔΕΛΤΑ!

Σε υπηρεσίες Τ.Α που όταν ένας Διοικητής ψάχνει φυγόποινους, απευθύνεται στο προσωπικό αυτής της κατηγορίας!

Αν θέλει να κλείσει δρόμους κ να κάνει εκτροπές ένας Διοικητής τροχαίας ομοίως!

Επιδόσεις σε Α.Τ, να γνωρίζει άτομα στην περιοχή δρόμους..ομοίως Κανονιστικές για ελεγχο καταστημάτων κ τρόπο προσέγγισης επαγγελματιων για την Αστυνόμευση!

Ο κατάλογος ατελείωτος!!

Ακόμη κ σε ομάδες κεντρικών υπηρεσιών ασφαλείας η γνώση κ η εμπειρία τους είναι τεράστια! Εμπειρία που αναγνωρίζεται ακόμη και σε ξένα πανεπιστήμια (αν έχει εργαστεί κάποιος στον ανάλογο κλάδο) προκειμένου για εισαγωγή του! Ακόμη κ στο δεύτερο έτος!! Εδώ εισάγονταν ως Αστυφύλακες και μετά από δεκαέξι χρόνια εμπειρίας προάγονται σε Αρχιφύλακες κ από εκεί συνταξιοδοτούνται!

Αστυνομικοί που χρησιμοποιούνταν ως σκοποί.. επικεφαλείς πεζών κ εποχούμενων περιπολιών.. μεταγωγής κρατουμένων.. Ως κ Αξ/κοι υπηρεσίας έλλειψη ανακριτικών υπαλλήλων μέχρι πρόσφατα, που άλλαξε το π.δ κ τους ξεπέρασε!! (κ βέβαια λόγω εμπιστοσύνης των διοικητών χρησιμοποιούνται ακόμη) με άλλη ταμπέλα.. υπαξ/κοι υπηρεσίας.. τηλεφωνητές κτλ!!

Ελλειψη κ προσωπικού αφού νεότεροι συνάδερφοι με ένα έως τρία χρόνια υπηρεσίας φεύγουν για Επίσημα!! Αργηγείο! ΓΑΔΑ! κ στα τμήματα μένουν πάλι οι λεγόμενοι απαξιωτικά 'βηταδες'.. Ας είναι οι δάσκαλοι που θα μάθουν την αστυνομία σε κάθε δόκιμο φρούρο!  Αστυφύλακα! Ή υπαστυνόμο! Από τα όρια του τομεα, τον αστυνομικο ελεγχο εκτός σχολής, μέχρι κ το γνήσιο υπογραφής!

Ολοι αυτοί εξελίσσονται μετά Ανθυπαστυνόμοι.. ΤΕΜΑ..  ή με το νόμο τάδε!! Βλέπουμε φωτογραφικές ρυθμίσεις για κατηγορίες προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ! Για βαθμούς! Όπως προσφάτως ανθυπαστυνόμους με πτυχίο ιχθυοκαλλιέργειας! Αλλά τίποτε για αυτούς που έφαγαν το πεζοδρόμιο.. τον ήλιο.. την βροχή με το κουτάλι..

ΤΊΠΟΤΕ ακόμη κ οι κορυφαίοι συνδικαλιστές που φέρουν αυτό το βαθμό (γτ κ εκεί βηταδες πρωτοστάτησαν) δεν αγωνίζονται γι'αυτον γιατί κατέχουν άλλο τίτλο πια!του συνδικαλιστη..πρόεδρου.. αντιπρόεδρου ..γραμματεα.. μέλους Δ.Σ.

Οσο για δικαιολογία πολιτικής κ φυσικής ηγεσίας( η οποία είναι κ υπεύθυνη για τον τρόπο εισαγωγής καθήκοντα κτλ) οf the record αρέσκεται να δικαιολογειται οτι δεν επαρκούν τα κονδύλια!

Πράγματα που έχουν ληθεί.. παντού ακόμη κ στο στρατό που καταλήγουν ανθυπασπιστές- αντίστοιχο του Ανθυπαστυνόμου!

Εδώ εγκλωβισμένοι στη γαλέρα! Χαίρε Καίσαρα λοιπόν!

-Ο Εν Ενεργεία Αστυνομικός!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis