Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 15/08/2020

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Στίβου, με την ΑΕΚ να κατακτά 2 νέα μετάλλια και να σημειώνει μερικά ακόμα θετικά πλασαρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο Χριστόδουλος Κωστάκης με ρίψη στα 55,84 μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, φέρνοντας μία μεγάλη επιτυχία στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Όμως, τα μετάλλια δε σταμάτησαν εκεί, καθώς η Ολυμπία Καραγιάννη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια με χρόνο 1:00.18, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νίκος Καψής, που κατέλαβε την 5η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση στα 7,39 μ., χάνοντας μάλιστα το μετάλλιο για μόλις 5 εκατοστά. Ο Δημήτρης Κούτσικας με επίδοση 1,91 μ. κατετάγη 8ος στο Άλμα σε Ύψος, ενώ η Μαρία Καβαλιέρου κατετάγη 11η στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 5,75 μ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον, μιας και είναι μόλις 18 ετών. Η Ελπίδα Τόκα δεν κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό των 400 μ. λόγω ενοχλήσεων.

Η ΑΕΚ συγχαίρει την Αναΐδα Καραγιάννη, τον Χριστόδουλο Κωστάκη, την Ολυμπία Καραγιάννη, για τα μετάλλια που κατέκτησαν, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου που κράτησαν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου σε ακόμα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Οι “κιτρινόμαυροι” Πρωταθλητές, παρά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της πανδημίας που έθεσαν πολλά εμπόδια στο διάβα τους, όχι μόνο έδωσαν βροντερό “παρών” στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση, αλλά διακρίθηκαν τιμώντας το Σύλλογο. Και το τμήμα Στίβου της ΑΕΚ αποδεικνύει ότι επανέρχεται στην κορυφή του αθλήματος, ολοκληρώνοντας μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το Σύλλογο.

Προπονητής : Aρχικελευστής Πολυχρονίου Χρήστος

1575
 
 

 

 

 

Πηγή www.symels.gr  https://www.aek.gr/

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis