Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 09/03/2017

Το Α.Τ. Ελευσίνας είναι ένα Τμήμα με κατά συρροή επιτυχίες, καθώς τόσο η Αστυνομικός Υποδιευθυντής (Διοικήτρια) όσο και το προσωπικό της, δεν αφήνει καμία πληροφορία ανεκμετάλλευτη και κυρίως είναι στο πλευρό του πολίτη σε κάθε πρόβλημα. Και εφοδιασμένοι πάντα με σωστή καθοδήγηση, επαγγελματισμό, υπερβάλλοντα ζήλο και φιλότιμο, καθότι το εν λόγω Α.Τ αποτελείται από 17 αστυνομικούς προσωπικό και 2 περιπολικά οχήματα.

Τα παράπονα των δημοτών στη Διοικητή του Α.Τ σχετικά με προβλήματα οπως πυροβολισμοί,  ρευματοκλοπή, κλοπές κτλ απο αθίγγανους στους κατά τοπους καταυλισμούς της περιοχής ήταν έντονα. Έτσι, έγινε άμεσα συγκέντρωση του προσωπικού και οργανώθηκε επιχείρηση για ελέγχους εντός των καταυλισμών. Ενημερώθηκε επίσης εισαγγελεας για κατ’ οίκον ερευνες και αρμόδιο κλιμάκιο της ΔΕΔΗΕ.

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης της επιχείρησης (και της γενικότερης οργάνωσης του Τμήματος) είναι πως υπήρχαν μέχρι και χαρτογραφημένα σχέδια για τα σημεία κάθε αστυνομικού, προκειμένου να μην υπάρχει κανένας τρόπος διαφυγής τυχόν δραστών και να εξασφαλιστεί κάθε μέσο και τρόπος αυτοπροστασίας ολων.

Χαράματα της 20.02.2017 έγινε εξόρμηση σε ολους τους καταυλισμούς της Ελευσίνας, όπου διενεργήθηκαν 32 έλεγχοι οχημάτων, 5 κατ’ οίκον έρευνες, 54 έλεγχοι ατόμων και έγιναν 17 προσαγωγές και 5 συλλήψεις, εκ των οποίων τεσσάρων αθίγγανων για ρευματοκλοπή, καθως και ενός για όπλα, καθώς κατείχε παρανόμως κυνηγετική καραμπίνα μάρκας BERETTA η οποία -όπως προέκυψε- είχε κλαπεί 20 μερες νωρίτερα απο οικία στην περιοχή της Ελευσίνας.

Καθ’ όλη της διάρκεια της επιχείρησης ήταν παρόντες Εισαγγελέας, η Διοικητής του Α.Τ ως επικεφαλής, τρεις Υπαστυνόμοι και δέκα αστυνομικοί, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως εργάστηκαν διπλή βάρδια στην ίδια μέρα με τη θελησή τους (άλλοι απο ρεπό, άλλοι από αδιάθετο, ακόμα και ένας βαθμοφόρος αποσπασμένος προσωρινά σε άλλη υπηρεσία) για να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση αυτή, καθώς επίσης δανείστηκαν περιπολικά από πλησιέστερα Τμήματα για να μεταβούν στο σημείο.

Ηθική αμοιβή όλων των ανωτέρω τα συγχαρητήρια και τα μπράβο του κόσμου. Αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια, γιατί -όπως έχουμε συνηθίσει στα Μ.Μ.Ε- επιχειρήσεις σαν και αυτή γίνονται πάντα με πληθώρα Αστυνομικών και συνεργασία διαφόρων Υπηρεσιών. Λίγοι, αλλά ικανοί και αποτελεσματικοί…

gorganews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis