Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:04 | 12/04/2018

Το… αστείο για ένα ευαίσθητο για πολλούς άντρες ζήτημα και μάλιστα σε κάποιον που είχε μόλις γνωρίσει θα το πλήρωνε με την ίδια της τη ζωή. Μια 29χρονη Ρωσίδα βρέθηκε δολοφονημένη έπειτα από μια γνωριμία της μίας βραδιάς και, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αιτία ήταν το αστείο της για το μέγεθος του πέους του άντρα που είχε γνωρίσει.

Η Μαρίνα Κοβαλένκο, μητέρα τριών παιδιών, είχε γνωρίσει τον δολοφόνο σε ένα καφέ κοντά στο χωριό της στη Ρωσία. Εκείνος προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 25χρονος, που δεν έχει κατονομαστεί, είπε στην αστυνομία ότι κατέληξαν στο γκαράζ που νοικιάζει εκείνος και έκαναν σεξ.

[custom:google-ads]

«Ύστερα, η γυναίκα έκανε πλάκα για το μικρό μέγεθος του πέους του», ανέφερε μια αστυνομική πηγή. Αυτό τον «τρέλανε» και τον «ξεφτίλισε», είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

«Έπνιξε τη γυναίκα και στη συνέχεια πήγε τη σορό της στο δάσος και την έθαψε εκεί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Όταν οι φίλοι της άτυχης γυναίκας δήλωσαν την εξαφάνισή της, η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη του άντρα που είχε γνωρίσει στο καφέ. Αρχικά είπε ότι είχαν χωριστεί και εκείνη είχε επιστρέψει σπίτι μόνη της. Όμως κάμερες ασφαλείας έδειξαν την πορεία τους προς το γκαράζ.

«Υπό την πίεση των αποδείξεων, ο ύποπτος ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα και υπέδειξε το σημείο όπου την είχε θάψει», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ρωσικής Επιτροπής Έρευνας, που αναλαμβάνει τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων.

Τα παιδιά της γυναίκας, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, που πιστεύεται πως είναι κάτω των 11 ετών, έχει αναλάβει πλέον ο πατέρας.

Ο κατηγορούμενος πάλι βρίσκεται αντιμέτωπος με φυλάκιση έως και 15 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis