Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 26/02/2018

Την Παρασκευή, 23/2/18, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγορίου και του Γραμματέα του Δ.Σ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου με τον Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ Κώστα, με αντικείμενο συζήτησης το αίτημά μας να δρομολογηθούν μεταρρυθμίσεις στην Αστυνομική Ακαδημία με σκοπό την αναβάθμιση των σπουδών.

Στην μακράς διαρκείας συνάντηση, αφού εκθέσαμε αναλυτικά τη δομή και το περιεχόμενο των σπουδών στις Αστυνομικές σχολές, του επιδώσαμε σχετικό υπόμνημα για τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Ομοσπονδία μας για το φλέγον ζήτημα της αναβάθμισης των παρεχόμενων σπουδών καθώς και για τις προτάσεις, που έχουμε καταθέσει σε προηγούμενο χρόνο τόσο στη φυσική όσο και στην πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

314-7-14-b

Καταστήσαμε σαφές στον κ. Υπουργό ότι για την Ομοσπονδία μας, η αναβάθμιση και αναγνώριση των σπουδών μας στις Αστυνομικές σχολές αποτελεί πρώτης προτεραιότητας ζήτημα, το οποίο πρέπει να συνοδευτεί και από τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις αναφορικά με το πρόγραμμα σπουδών, με τα έτη φοίτησης, αλλά και με την γενικότερη διάρθρωση της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Από πλευράς του κ. Υπουργού οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι επιδείχτηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που του εκθέσαμε και δόθηκε η διαβεβαίωση για συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος σκοπός μας, ενώ μας γνώρισε, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δρομολογηθεί συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου εξεταστούν οι τρόποι υλοποίησης των αιτημάτων μας.

Η συνέχιση των προσπαθειών από πλευράς Ομοσπονδίας αναφορικά με τα ζητήματα αναβάθμισης και αναγνώρισης των σπουδών μας θεωρείται αυτονόητη μέχρι τελικής δικαίωσης.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis