Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:24 | 09/01/2021

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντόπισαν τον δράστη στα διόδια του Ισθμού Κορίνθου και με την συνδρομή αστυνομικών της Ά Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν, δυο συσκευασίες, με ηρωίνη συνολικού βάρους (350) γραμμαρίων, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην ταπετσαρία του «πορτπαγκαζ» του οχήματος, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis