Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 30/08/2019

Αστυνομική επιχείρηση, από τη νεοσυσταθείσα Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων (ΕΙΔ.Ο.Π.Ε.) και τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας και Τροχαίας της Διεύθυνσής Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε χθες (29-8-2019), στην ευρύτερη περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και συγκεκριμένα στην περιοχή των αφίξεων και αναχωρήσεων του κεντρικού κτιρίου του Αερολιμένα ( MTB ), καθώς επίσης στους τερματικούς σταθμούς του προαστιακού και των αστικών λεωφορείων.

Στο πλαίσιο της ως άνω επιχείρησης, προσήχθησαν συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα (35 αλλοδαποί και 1 ημεδαπή) για εξακρίβωση της δικαστικής τους ταυτότητας.

Από τους προαναφερθέντες, συνελήφθησαν συνολικά δέκα επτά (17) αλλοδαποί, για -κατά περίπτωση- παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Επιπρόσθετα κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, σε βάρος επτά (07) αλλοδαπών, διότι δεν κατείχαν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis