Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:46 | 12/11/2016

Στο κυνήγι πήραν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού τρεις νεαρούς τους οποίους εντόπισαν κατά την διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή Κρεμαστή της Ρόδου, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα σπίτι. Οι δυο κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά η σύλληψη του τρίτου οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων δέκα διαρρήξεων!

Ο 23χρονος δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από πεζή καταδίωξη και προσήχθη στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε από τα στοιχεία που προέκυψαν ότι από τις 16 Οκτωβρίου είχε διαρρήξει πέντε σπίτια στην Ιαλυσό, τέσσερα στην Κρεμαστή και ένα στην Παστίδα, μαζί με τους άλλους δυο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δράστες χτυπούσαν όταν οι ένοικο των σπιτιών απουσίαζαν και άρπαζαν μετρητά και τιμαλφή, που η συνολική αξία τους υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ! Η πλούσια λεία τους δεν έχει βρεθεί και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis