Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:50 | 19/07/2019

Σκηνές "φαρ ουέστ" συνέβησαν νωρίτερα στην Ιόνια Οδό, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας καταδίωξαν αυτοκίνητο που δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο, με τους επιβαίνοντες στο όχημα να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω της Β εξόδου της Αμφιλοχίας και μπήκε στα στενά της πόλης.

[custom:google-ads]

Το όχημα εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου, ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη κατοικία, στη δυτική πλευρά της πόλης από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας και με τη συνδρομή τόσο ενός άνδρα του Λιμενικού Τμήματος όσο και κατοίκων της Αμφιλοχίας.

Όπως διαπίστωσαν οι αρχές, στο αυτοκίνητο υπήρχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης. Οι δύο συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας αλβανικής καταγωγής, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Άρτας.

Πηγή/ΦΩΤΟ: e-maistros.gr

www.enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis