Αστυνομική συνοδεία για την άτακτη Κέιτ Μος

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;
Αστυνομική συνοδεία για την άτακτη Κέιτ Μος

Με αστυνομική συνοδεία αποχώρησε η Κέιτ Μος από το αεροδρόμιο του Λούτον κατά την επιστροφή της από διάλειμμα αναψυχής και ομορφιάς σε σπα στο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Η αστυνομία επιστρατεύτηκε ύστερα από αίτημα της αεροπορικής εταιρίας με την αιτιολογία ότι η το διάσημο supermodel προκάλεσε αναστάτωση στους υπόλοιπους συνεπιβάτες με τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της πτήσης. Διευκρινίζεται ωστόσο ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μπέντφορντσαϊρ, επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία δέχθηκε κλήση ότι «μια επιβάτης δημιουργούσε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ομως δεν κατατέθηκαν μηνύσεις, οπότε δεν υπήρξαν ούτε συλλήψεις».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μος έχει μπλεξίματα με αεροπορική εταιρεία, καθώς τον περασμένο Ιούλιο είχε επιχειρήσει να ταξιδέψει από την Τουρκία στο Λονδίνο, χωρίς να έχει εισιτήριο.

 

 


 

 

Αυτή τη φορά η Μος ταξίδεψε στο Μπόντρουμ για να γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της, Σάντι Φροστ και να περάσουν μαζί κάποιες μέρες αναψυχής και ομορφιάς στο διάσημο κέντρο σπα LifeCo Clinic στο Μπόντρουμ -όπου γίνονται διάφορες εξελιγμένες θεραπείες ομορφιάς όπως κρυοθεραπεία που απαιτεί την παραμονή γαι τρία λεπτά σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Από εκεί είναι και η φωτογραφία της Μος με τις πυτζάμες πoυ ανάρτησε η Σάντι Φροστ στο Instagram. 

thetoc.gr