Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 19/03/2020

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάμε ως λαός, κάποιοι απλοί αστυνομικοί του Νομού Ηρακλείου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφεραν και βρήκαν υγειονομικό υλικό το οποίο υπό το φόβο της εξάλειψης του και αντιλαμβανόμενοι τη δυσκολία της πολιτείας, να τους χορηγήσει άμεσα τα απαραίτητα εφόδια, λόγω των πρωτόγνωρων γεγονότων που συμβαίνουν εξαιτίας της πανδημίας, το αγόρασαν με δικά τους έξοδα και μέσω της οικείας Διεύθυνσης που το δέχθηκε  το πρόσφεραν στους συναδέλφους τους σε πνεύμα αλληλεγγύης. 

Όμως δυστυχώς από ότι φάνηκε, σε ορισμένους δεν άρεσε αυτό που τους κατηγόρησαν για αυτοπροβολή, θεωρώντας ότι δρουν υπερ συγκεκριμένης αντίπαλης συνδικαλιστικής παράταξης, παρά του ότι ανάμεσα στους συναδέλφους που έκαναν τη δωρεά υπήρχαν και απλά μέλη του σωματείου μας, προφανώς για να καλύψουν τη δική τους ολιγωρία και αδυναμία. 
 
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να επιχειρούν να φίμωσουν, να συκοφαντήσουν και να τρομοκρατήσουν  τους συναδέλφους  αυτούς, με διάφορους τρόπους που θυμίζουν άλλες εποχές.
 
Από ότι φαίνεται δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των καιρών και την ενότητα που απαιτείται για να ξεπεράσουμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για όλους μας, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν στις καρέκλες τους, όμως για κακή τους τύχη οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις, σε ανοιχτή συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
Αυτές οι αυταρχικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες από όλους μας, από που κι αν προέρχονται και να γνωρίζουν ότι θα μας βρουν ενωμένους απέναντι τους. 
 
Ο μόνος σκοπός μας είναι η εξασφάλιση  ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος των μελών μας, όπως τους αξίζει, μακριά από αδικίες καταπάτησης των δικαιωμάτων τους και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για αυτό.
 
Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
 
 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis