Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:24 | 22/09/2019
Η αστυνομία στην περιοχή Butambala συνέλαβε έναν αστυνομικό για φερόμενη προσπάθεια να πυροβολήσει έναν ταξιτζή στο εμπορικό κέντρο Bulo το πρωί της Τετάρτης.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την κ. Justine Chelengat, υπεύθυνη του Αστυνομικού Σταθμού Bulo, το περιστατικό συνέβη στις 5 π.μ., όταν ο μεθυσμένος αστυνομικός πυροβόλησε στο ελαστικό του ταξί με πινακίδα UBD 088R που ανήκει στον κ. Silimaani Katta.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αστρονομικό ποσό που προσέφεραν δύο Ασιάτες σε έναν αστυνομικό για να "συλλάβει" κάποιον γνωστό τους!

 
"Έχασε τον στόχο του, αλλά υποψιαζόμαστε ότι ήθελε να πυροβολήσει τον οδηγό ταξί ... εξακολουθούμε να διερευνάμε το θέμα", είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη.
 
"Πήγα εκεί για να πάρω το αυτοκίνητο το πρωί γιατί θα δούλευα ως συνήθως. Δυστυχώς έπεσα πάνω σε αυτόν τον μεθυσμένο αστυνομικό που είχε μόλις φτάσει από ένα μπαρ και μου ζήτησε να του δώσω κάποια χρήματα, αλλά απλώς αγνόησα το αίτημά του. Όταν μπήκα στο ταξί για να βάλω μπροστά άκουσα μια σφαίρα ", δήλωσε ο ταξιτζής στον δημοσιογράφο.
 
Ένας μάρτυρας δήλωσε: "Όταν ο αστυνομικός έχασε τον στόχο, επέστρεψε στη θέση του. Τότε οι συνάδελφοί του παρενέβησαν για να τον συλλάβουν και να του πάρουν το όπλο."
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis