Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 07/05/2018

Απετράπη, προχθές (05-05-2018), μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών Αρχών, προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, σε κρατητήρια αστυνομικής Υπηρεσίας της Λέσβου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 31 και 37 ετών, ήδη κρατουμένων, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σκοπούς, σε αποσκευές που έφερε στην κατοχή του ο 31χρονος, μεταφερόμενος από Κατάστημα Κράτησης της χώρας στα κρατητήρια της παραπάνω αστυνομικής Υπηρεσίας, βρέθηκαν κρυμμένες δεκατρείς (13) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους -46- γραμμαρίων περίπου και μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

[custom:google-ads]

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 31χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες, από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και σκόπευε να τις παραδώσει στον 37χρονο, ο οποίος είχε μεταφερθεί σε προγενέστερο χρόνο, από το ίδιο Κατάστημα Κράτησης και κρατούταν προσωρινά στα κρατητήρια της προαναφερόμενης αστυνομικής Υπηρεσίας της Λέσβου.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018/07052018nark.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis