Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:20 | 07/09/2015

Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη στο policenet.gr

Ευχαριστήρια επιστολή προς το πλήρωμα του περιπολικού Α74 & την γραμμή Άμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας

Καλησπέρα σας.

Μέσα απ’ αυτή την επιστολή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιά μας το πλήρωμα του περιπολικού Α74 καθώς & την γραμμή Άμεσης Δράσης που μας βοήθησαν να φτάσουμε άμεσα & έγκαιρα στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού το βράδυ του Σαββάτου 05 Σεπτεμβρίου 2015.

Αναλυτικότερα: Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, βρισκόμασταν στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παλαιού Φαλήρου όπου κατά την διάρκεια μυστηρίου συνέβη ένα ατύχημα σε κοριτσάκι 23 μηνών, με αποτέλεσμα σοβαρού ακρωτηριασμού. Λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού κλήθηκε η γραμμή άμεσης βοήθειας 166.

Έπειτα από 15 λεπτη αναμονή, έγιναν επιπλέον πάνω από 7 νέες κλήσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η αναμονή ξεπέρασε τα 25 με 30 λεπτά, λεπτά τα οποία χάθηκαν & όπως μας ενημέρωσαν οι γιατροί ήταν πολύ σημαντικά. Τελικά, αποφασίσαμε με δική μας ευθύνη να μεταφέρουμε το μωρό με ΙΧ. Κατά την διάρκεια της διαδρομής αντιμετωπίσαμε κίνηση & καλέσαμε στις 20:40 μ.μ. την γραμμή Άμεσης Δράσης ώστε να μας βοηθήσει.

Πράγματι συνομιλήσαμε με το κέντρο, ενημερώσαμε για το τι ακριβώς έχει συμβεί & αμέσως μας σύνδεσαν με το αρμόδιο τμήμα.

Ο Κύριος με Κ κεφαλαίο & πάνω απ’ όλα Άνθρωπος, με τον οποίο συνομιλούσαμε στην διαδρομή, μας καθησύχαζε συνεχώς & μας οδήγησε ακριβώς στο σημείο όπου μας περίμενε ένα περιπολικό. Το περιπολικό κατευθείαν μπήκε μπροστά από το ΙΧ μας & μας οδήγησε / συνόδεψε ΨΥΧΡΑΙΜΑ, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΜΕΣΑ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί! Ο οδηγός του περιπολικού κατέβηκε συνομίλησε & καθησύχασε τον οδηγό του ΙΧ & τον βοήθησε να ηρεμήσει & να βγάλει την ένταση όλου του συμβάντος. Συγχρόνως ο συνοδηγός του περιπολικού μας συνόδεψε στα εξωτερικά ιατρεία & φρόντισε να μπει το μωρό στο ιατρείο.

Αφού σιγουρεύτηκαν ότι το μωρό ήταν στα χέρια των γιατρών, μας ρώτησαν αν μπορούν να βοηθήσουν με κάποιον άλλον τρόπο & στην συνέχεια αποχώρησαν ώστε να συνεχίσουν την βάρδια τους.

Οι άνθρωποι αυτοί βοήθησαν το μικρό αστεράκι να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο & τελικά να αποφευχθεί ο ακρωτηριασμός. Το μωρό νοσηλεύεται & οι πιθανότητες αποκατάστασης (του χεριού) είναι 50 – 50 κλίνοντας όμως προς την θετική έκβαση.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο δεν έφτασε ΠΟΤΕ!!

Καλό θα είναι να σας αναφέρουμε πως στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής 4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν φτάσει στο σημείο ώστε να βοηθήσουν & εκείνοι. Η ευγένεια, η ταπεινοφροσύνη & το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με πολύ χαρά & περηφάνια το γνωρίσαμε εχτές μέσα από αυτούς τους ανθρώπους!

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που έχει τέτοιους Αστυνομικούς, συγχαρητήρια σε αυτές τις μάνες που γέννησαν & έπλασαν τέτοιους Ανθρώπους!!!

Είναι η Αστυνομία που θέλουμε, η αστυνομία που εκτιμάμε & θαυμάζουμε!

 

Με εκτίμηση & ευγνωμοσύνη Οικογένειες : Χαΐδάρη Νικόλαου & Αμπατζή Στέφανου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis