Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 11/01/2017

Την σημασία της αστυνομικής παρουσίας μέσα στην πόλη, όταν ιδιαίτερα επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως οι υπάρχουσες, αποδεικνύει το παρακάτω περιστατικό που έμαθε ο «Χ» και για το οποίο αξίζουν τα εύσημα στους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν χθες περιπολία στην Κομοτηνή είδαν έναν άνδρα να περπατάει στο δρόμο κρατώντας ένα μπαστούνι. Έδειχνε να μην μπορεί να προσανατολιστεί, περπατούσε χωρίς να μπορεί να βρει τη σωστή κατεύθυνση.

Όλα αυτά όμως εν μέσω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες, που καθιστούν κάθε μετακίνηση ακόμα και επικίνδυνη, ειδικά αν είσαι εκτεθειμένος σε αυτές τις θερμοκρασίες για πολύ ώρα. 

Οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν, για να διαπιστώσουν ότι ο άνδρας είναι τυφλός. Τους εξήγησε ότι είναι από το Δροσερό Ξάνθης, ότι δεν είχε κάποιο μέρος να μείνει στην Κομοτηνή και γι’ αυτό ήθελε να φτάσει μέχρι το ΚΤΕΛ, προκειμένου από εκεί να ταξιδέψει για την Καβάλα.

Οι αστυνομικοί χωρίς δεύτερη σκέψη επιβίβασαν τον άνδρα στο περιπολικό και τον μετέφεραν με ασφάλεια στον ΚΤΕΛ για να συνεχίσει από εκεί το ταξίδι του. Μπράβο!

 

xronos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis