Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:16 | 26/04/2019

Συγκινεί το μήνυμα της πραγματικά ξεχωριστής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου αυτές τις άγιες ημέρες, με επίκεντρο δύο γυναίκες πρότυπα, οι οποίες με την στάση ζωής τους δίνουν δύναμη και ελπίδα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που δοκιμάζονται σωματικά και ψυχικά εξαιτίας του καρκίνου.

Πρόκειται για τις κυρίες Ελένη Πρινιωτάκη και Σίσσυ  Μεταξά, διακεκριμένα μέλη του Συλλόγου «Ευ Ζω», οι οποίες στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης τους παραδίδουν μαθήματα αγάπης και αλληλεγγύης.

[custom:google-ads]

Οι δύο ξεχωριστές κυρίες κατασκευάζουν και προσφέρουν δωρεάν ειδικά επιθέματα και μαξιλάρια σε γυναίκες που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του στήθους και έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες.

Τα μαξιλαράκια και τα ειδικά επιθέματα διευκολύνουν τη χρήση της ζώνης ασφαλείας των οχημάτων τους και κατ’ επέκταση διευκολύνουν την  καθημερινότητά τους.

Ο διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Π. Ζερβάκης βραβεύει τη μία γυναίκα

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και ο διοικητής της υπηρεσίας κ. Πέτρος Ζερβάκης επέλεξαν-καθόλου τυχαία-να βραβεύσουν και να τιμήσουν αυτές τις δύο κυρίες για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο, τον διαρκή αγώνα που δίνουν για να ανακουφίσουν όσο μπορούν άλλες γυναίκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα στη ζωή τους.

Ο ίδιος τις συνεχάρη, ευχόμενος να συνεχίσουν απρόσκοπτα το κοινωνικό έργο που επιτελούν. «Τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να τις μαθαίνει ο κόσμος, να τις επιβραβεύει και να βρίσκουν μιμητές» τόνισε ο κ. Ζερβάκης, καταλήγοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω μια ευχή: όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να προσφέρουμε και να στηρίξουμε τον εθελοντισμό ακόμα περισσότερο ώστε η χώρα μας να γίνει πιο αισιόδοξη, πιο φιλική, πιο ανθρώπινη».

Στην ειδική εκδήλωση βράβευσης παρέστη το προσωπικό της Τροχαίας Αγίου Νικολάου και ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κ. Μανόλης Παπαδάκης.

Πηγή: patris.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis