Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 12/05/2017

Σε φιάσκο θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί για την ΕΛΑΣ η υπόθεση με τον συγγενή του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος πυροβόλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το Εφετείο στην οδό Λουκάρεως και αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λίγο έλειψε να φύγει ανενόχλητος!

Ο θείος του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου (είναι εξάδελφος της μητέρας του) κατέβηκε τις σκάλες του Εφετείου, έχοντας προηγουμένως αδειάσει το όπλο του, πυροβολώντας στον αέρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του 25χρονου, σε δεύτερο βαθμό. Κανένας από τους αστυνομικούς που εκτελούσαν υπηρεσία στο Εφετείο δεν τον ακολούθησε, δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει, παρότι ακόμη κι αν δεν ήταν αυτόπτες, οπωσδήποτε ήταν αυτήκοες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού!
 

Την τιμή της αστυνομίας έσωσαν δύο αστυνομικοί που έτυχε να βρίσκονται στο Εφετείο, καθώς όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο να καταθέσουν ως μάρτυρες σε άλλη υπόθεση και βρίσκονταν εξ αυτού του λόγου εκτός υπηρεσίας.

Ο ένοπλος συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου είχε καταφέρει να απομακρυνθεί αρκετά μέτρα από το Εφετείο, κινούμενος, μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. Οι δύο εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί -που φορούσαν βεβαίως πολιτικά ρούχα- έτρεξαν γρήγορα και ακινητοποίησαν αρχικά δύο άνδρες, αφού δεν είχαν προλάβει να καταλάβουν ακριβώς ποιός ήταν ο δράστης των πυροβολισμών. Έριξαν κάτω και τους δύο, αφήνοντας στη συνέχεια ελεύθερο εκείνον που δεν είχε σχέση με το περιστατικό (επρόκειτο για συγγενή του δράστη).

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis