Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:41 | 13/12/2016

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα Τμήματα Ασφαλείας και τα Αστυνομικά Τμήματα της Χώρας σημειώνουν πολύ μεγάλες επιτυχίες, αντίστοιχου μεγέθους με εκείνες Κεντρικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ..

Όσοι  «ξεφυλλίζουν»  συστηματικά τις σελίδες του policenet.gr, εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν ότι το ανθρώπινο δυναμικό των Τμημάτων, παρά τις ελλείψεις και τον υφιστάμενο αποδεκατισμό του, δείχνει ένα πρωτόγνωρο πείσμα στην καθημερινή μάχη με το έγκλημα και ο επαγγελματισμός του είναι συνεχείς.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δραπετσώνας, ανήκουν (ευτυχώς) στην συγκεκριμένη κατηγορία των «πεισματάρηδων» Αστυνομικών.

Πριν λίγες μέρες, τα στελέχη της συγκεκριμένης Υπηρεσίας κατάφεραν να συλλάβουν, μετά από αρκετές εβδομάδες παρακολούθησης, έναν  Αλβανό κακοποιό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή, αφού θεωρείται βασικός ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι, εναντίον του γνωστού ποινικολόγου Παύλου Σαράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερπολύτιμες οι εποχούμενες περιπολίες των Τμημάτων - Ένα νέο περιστατικό που το αποδεικνύει και πάλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του policenet.gr, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δραπετσώνας, έχοντας (αρχικά) πληροφορίες για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων σκληρών  ναρκωτικών από το συγκεκριμένο άτομο, τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση πολλών ημερών καταφέρνοντας να εντοπίσουν την οικία του και τελικά να τον συλλάβουν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης.

Η επιτυχία που προέκυψε από τις διπλοβάρδιες των ελάχιστων, αλλά πολύ ικανών Αστυνομικών του Τ.Α. Δραπετσώνας, συνιστά επί της ουσίας την «εξουδετέρωση» ενός κακοποιού που έχει χαρακτηριστεί από Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως άκρως επικίνδυνος και έτοιμος να κάνει ότι του ζητηθεί, εφόσον πληρωθεί, ενώ παράλληλα αποτελεί και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επισημάνουμε την σπουδαιότητα της άμεσης ενίσχυσης των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας  με περισσότερο προσωπικό και μέσα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι από τις αρχές ερευνάται το ενδεχόμενο ο συγκεκριμένος αλλοδαπός  να εμπλέκεται και στην επίθεση σε βάρος της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνας Κούνεβα, που είχε γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2008.

Διαβάστε ακόμα:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis