Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 28/07/2016

Τόσα είναι περίπου τα χιλιόμετρα (66χλμ με διόδια ή 84 χωρίς για την ακρίβεια) που αναγκάζονται να διανύσουν σήμερα 5 συνάδελφοι μας από το ΑΤ Σοχου με τα προσωπικά τους οχήματα, για να εργαστούν στο κέντρο κράτησης στα Λαγκαδικια! Εδώ και μια βδομάδα περίπου αυτό το δρομολόγιο το κάνουν καθημερινά 3 συνάδελφοι αλλά σήμερα διατάχτηκαν 5! 

   Το περίεργο βέβαια είναι ότι το κέντρο κράτησης που βρίσκεται εντός της εδαφικής αρμοδιότητας του ΑΤ Σοχου (Βαγιοχωρι) φυλάσσεται από άλλες Υπηρεσίες, οι συνάδελφοι των οποίων μετακινούνται με υπηρεσιακά οχήματα, οπότε δεν επιβαρύνονται με το κόστος των καυσίμων και μπορούν ουσιαστικά να αναλάβουν οποιοδήποτε κέντρο.

 

lagkadikia12



   Εδώ δεν πρόκειται απλά για εξουθένωση του προσωπικού από την διαστολή του ωραρίου λόγω του χρόνου μετακίνησης αλλά πρόκειται για θέμα επιβίωσης πλέον. Ποιος Αστυνομικός σήμερα, μετά το πλήθος των περικοπών, μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε τόσα έξοδα μετακίνησης? Και φυσικά και να μπορούσε για ποιο λόγο να το κάνει? 

   Ελπίζω όλο αυτό να είναι μια "παρεξήγηση", ένα λάθος που θα διορθωθεί. Δεν είμαστε απλά νούμερα σε μια διάταξη υπηρεσίας, είμαστε άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις.


 

1 arisΚΟΚΟΝΑΣ Αριστείδης, αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος της Ενωμένης Θεσσαλονίκης




 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis