Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:47 | 28/01/2016

Τη  νύχτα της Παρασκευής 22 Γενάρη συνέβη ένα αποτρόπαιο  περιστατικό  σε μια γειτονιά της Κάτω Αχαΐας. Ένα αδέσποτο σκυλάκι καρφώθηκε στην κοιλιά σε ένα κάγκελο μιας καγκελόπορτας. Οι κάτοικοι της γειτονιάς αντίκρισαν με φρίκη αυτό το θέαμα του τραυματισμένου σκύλου ,  ο οποίος στο παρελθόν είχε πυροβοληθεί από κάποιον ασυνείδητο  και κατάφερε να το τραυματίσει στο κεφάλι όπου έχασε και το ένα του μάτι.

Αμέσως  ειδοποίησαν την πυροσβεστική, το Α.Τ.  της Κάτω Αχαΐας και τον κτηνίατρο  κύριο Νιφόρα. Πραγματικά τι να πει κανείς για την ευαισθησία, την ανθρωπιά και την αμεσότητα που έδειξαν όλοι μαζί  και τα δύο σώματα ασφαλείας!!!!!

Αμέσως έτρεξαν όλοι

Ο κτηνίατρος έκανε αφιλοκερδώς ένεση στο σκυλάκο για να κοιμηθεί και μετά περιποιήθηκε την πληγή του και τον έραψε.

Οι Αστυνομικοί πήραν το σκυλάκι στο Α.Τ. το τάισαν, το φρόντισαν με πολύ αγάπη και τρυφερότητα το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα πρωί ειδοποίησαν το σύλλογό μας.

Βλέπετε και η πυροσβεστική και ο κτηνίατρος αλλά και οι αστυνομικοί μας, που μας έχουν αποδείξει πολλές φορές πόσο τρυφερή καρδιά έχουν και πόσο νοιάζονται πραγματικά γι’ αυτά τα ταλαιπωρημένα ζωάκια φρόντισαν και έδωσαν σε όλους μας ένα σημαντικό μάθημα,.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που έτρεξαν για να βοηθήσουν.

Τώρα είναι στα χέρια του συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α. την ιατρική του φροντίδα την έχει αναλάβει αφιλοκερδώς ο κτηνίατρος κος  Σπύρος Ταρνάρης.

O σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. έχει αναλάβει  τα εμβόλιά , την αποπαρασίτωση και το τσιπάρισμα.

Όποιος θέλει να δώσει ένα σπιτικό και να υιοθετήσει αυτό το ζωάκι να επικοινωνήσει στο τηλ. 6987099622.

 

 

patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis