Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:11 | 28/08/2016

Η επιστολή- καταγγελία που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη στην ιστοσελίδα  www.bloko.gr

"Έδρα Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Απο τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους της ΕΛ.ΑΣ.

Μια βόλτα περιξ της έδρας θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, καθώς θα διαπιστώσει πως οι αστυνομικοί που διατίθενται για τη φύλαξη της περιμετρικά είναι περισσότεροι και από τους αστυνομικούς σκοπούς της ΓΑΔΑ ή του υπουργειου (!).Το ξερει η ηγεσια αραγε; Προσφατα εγινε καινουριο σχεδιο ασφαλειας απο εναν υποδιεθυντη ο οποιος ειχε σπασει ολα τα ρεκορ στο να χρωσταει ρεπο στους Αστυνομικους του Τμετ στο οποιο ηταν διοικητης και ο καινουριος διοικητης κανει τα παντα για να τα μειωσει... Με αποτελεσμα του νεου σχεδιου ηταν να μειωσει  κατα ΕΝΑ ατομο την φρουρα(εδω γελανε και οι πετρες).

Η  φύλαξη της έδρας έχει ανατεθεί στην ΥΜΕΤ, η οποία παρά την λειψανδρία από την οποία μαστίζεται, φέρει αποτελεσματικά εις πέρας αυτό το έργο, ορισμένες φορές κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Εξ' άλλου δεν είναι καθόλου εύκολη η ορθοστασία  μέσα στο κρύο, τη βροχή, το χιόνι τον καύσωνα και το καυσαέριο. Εν μέσω όλων αυτών, το τελευταίο καιρό οι σκοποί έδρας αντιμετωπίζουν το μένος του κ. Στρατηγου σχετικά με την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Ενώ υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, όπως η λειψανδρία που προαναφέραμε και η απαράδεκτη κατάσταση του υπηρεσιακού στόλου, ο κ. Στρατηγος ενδιαφέρεται μόνο για τα κινητά των σκοπών έδρας.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις επι συσκέψεων στο γραφείο του με τους διοικητές, υποδιοικητές και αξιωματικούς υπηρεσίας όλων των ΤΜΕΤ για το πως θα αντιμετωπιστεί αυτό το "νοσηρό" φαινόμενο και ενώ διατυπώθηκαν ιδέες, όπως τα κινητά των σκοπών να κλειδώνονται στο γραφείο του ΑΞΥΠ (;), εξεδώθη σχετική διαταγή: Τα κινητά των σκοπών έδρας απενεργοποιημένα και στις τσέπες τους!

Σε περίπτωση προσωπικού προβλήματος που χρήζει άμεσης επικοινωνίας με τους οικείους του, ο σκοπός δύναται κατόπιν συνενόησης με τον ΑΞΥΠ ο οποίος θα πρέπει να το αναφέρει και στον επόπτη! Αλήθεια που τα έχουνε δει αυτά; Είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος εν έτη 2016 να πρέπει να λάβει προφορική άδεια από 2 ανώτερους του για να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την οικογένεια του για σοβαρό λόγο; Αυτό δεν είναι εργασιακός μεσαίωνας;

Που αλλού συμβαίνει κάτι παρόμοιο; Είναι δυνατόν συνάδελφοι να λαμβάνουν κλήσεις σε απολογία επειδή είχαν απλά το κινητό στο χέρι χωρίς να κάνουν χρήση αυτού; Είναι δυνατόν, ο υπογράφων της σχετικής διαταγής (ο οποίος βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το αίμα και το σώμα των συναδέλφων όλα αυτά τα χρόνια), να στοχοποιεί τους σκοπούς έδρας για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο απυρόβλητο και τις ώρες εργασίας του τις περνάει στο γυμναστήριο της έδρας;

Και απειλει με προστιμο 200 ευρω σε οποιον πιασει "επ´αυτοφορω"!!!!

Τι θελουν τελικα;Οι λιγοι που εχουμε μεινει σε αυτη την υπηρεσια να φυγουμε;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτες μεταθέσεις Αστυνομικών - Σε ποιά Διεύθυνση ζητούν περισσότερο προσωπικό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis