Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:46 | 08/08/2018

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθητε σε οικία στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν να παρέμβουν για βία στην οικογένεια, τελικά είδαν 30χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός μπροστά τους.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ ο 30χρνος έχασε τη ζωή του καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και σε έξαλλη κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 30χρνος είχε κακοποιήσει προηγουμένως γυναίκα από τη Μολδαβία, μπροστά στα μάτια της 10 χρόνων κόρης της.

Πρόκειται για άντρα 30χρονών αραβικής καταγωγής, γνωστό στην Αστυνομία σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών.

Η Αστυνομία είχε ενημερωθεί γύρω στα μεσάνυχτα από γείτονες για υπόθεση βίας στην οικογένεια σε σπίτι στις Καμάρες, απ’ όπου ακούγονταν φωνές.

Μέσα στο σπίτι υπήρχε άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες, προηγουμένως είχε κλέψει τα κλειδιά αυτοκινήτου γυναίκας η οποία βρισκόταν σε κερματοδέκτη νερού.

Όταν έφτασαν στην περιοχή μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν να βρίσκονται έξω από το σπίτι γείτονες. Στην αυλή υπήρχε ένα  κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών που έκλαιγε.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι από την ανοικτή πόρτα, κι εντόπισαν γυναίκα από τη Μολδαβία η οποία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Στο υπνοδωμάτιο της οικίας οι αστυνομικοί εντόπισαν άνδρα μισόγυμνο, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 30χρονο που ζει στη Λάρνακα, αραβικής καταγωγής, που έχει απασχολήσει τις Αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας κλωτσούσε ότι υπήρχε στο υπνοδωμάτιο.

Η θέα των αστυνομικών δεν τον ηρέμισε, αντίθετα άρχισε να φωνάζει περισσότερο. Οι Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον ηρεμίσουν αλλά μάταια. Ο 30χρονος κτύπησε με μανία ένα αστυνομικό στο πρόσωπο.

Οι Αστυνομικοί,  άσκησαν ανάλογη βία και κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, παρ’ ότι αυτός συνέχισε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να προσπαθεί ακόμα να κτυπά τους αστυνομικούς, που τον έβγαλαν στη βεράντα της οικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο30χρνος φάνηκε να ηρεμεί αλλά στη συνέχεια μελάνιασε, και δεν ανταποκρινόταν στις υποδείξεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθούν οι χειροπέδες και να του προσφερθούν πρώτες βοήθειες για να συνέλθει.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί κατέβαλαν προσπάθειες ανάνηψης του, ωστόσο γύρω στη 1:35 σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τον 30χρονο λήφθηκε δείγμα ούρων και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στην κοκαΐνη.

Η Μολδαβή, με την οποία συζούσε ο 39χρονος, είχε τραύμα στο στέρνο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκαν εκδορές και ερυθρότητα, που σύμφωνα με την ίδια είχαν προκληθεί κατά τη διάρκεια του καυγά.

Εκδορές στα χέρια έφεραν και δύο αστυνομικοί που κτυπήθηκαν από τον άνδρα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκαν από και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 30χρονου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αργότερα.

 

economy.cyprustimes.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis