Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 22/01/2019

Ένας αστυνομικός ανταποκρίνεται σε μία κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πλησιάζοντας στην κατοικία, ακούει πυροβολισμούς και αμέσως καλεί ενισχύσεις.

Τρέχει προς την είσοδο του σπιτιού και προσπαθεί να πείσει τον ένοπλο άντρα να παραδοθεί, με τον τελευταίο να αρνείται να συμμορφωθεί.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός Eric Cheek συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα σύντομα θα "αγριέψουν" βρίσκει κάλυψη πίσω από ένα δέντρο, περιμένοντας τους συναδέλφους του. Ξαφνικά, βλέπει μία γυναίκα, η οποία αιμορραγούσε, να βγαίνει από το παράθυρο. Με δυσκολία σέρνεται όσο πιο μακριά μπορεί, καθώς έχει δεχτεί σφαίρα στο πόδι και ουρλιάζει στον αστυνομικό: "τα παιδιά μου είναι ακόμα μέσα"!

Τότε ο δράστης αρχίζει να πυροβολεί τον Cheek, ενώ ένας δεύτερος αστυνομικός φτάνει στο σημείο και σπεύδει να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα, με κίνδυνο της ζωής του, μιας και ο δραστης συνεχίζει να πυροβολεί ανεξέλεγκτα. Την σέρνει μακριά από το πεδίο βολής, προσπαθώντας να την καθησυχάσει. Εκείνη παρακαλεί να σώσουν τα παιδιά της...

Περισσότεροι αστυνομικοί φτάνουν και γνωρίζοντας για τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκονται αθώα παιδιά και πως πρέπει να τα βγάλουν από το σπίτι σώα και αφαλή.

Τότε συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, ο δράστης εγκαταλείπει το σπίτι από την πίσω πόρτα και προσπαθεί να το σκάσει!

Τρία τρομοκρατημένα παιδάκια βγαίνουν τρέχοντας από το σπίτι και τρέχουν στην αγκαλιά ενός αστυνομικού ουρλιάζοντας "προσπαθεί να σκοτώσει τη μαμά μας!". Δεν είναι πάνω από 4 χρονών... Ο αστυνομικός παίρνει και τα τρία στην αγκαλιά του και τρέχει μακριά από το σπίτι.

Εντωμεταξύ, στην πίσω αυλή ο δράστης καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να το σκάσει, καθώς είναι περικυκλωμένος και παραδίδεται στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συλλαμβάνουν...

Δείτε το βίντεο από το εξαιρετικά δύσκολο περιστατικό, που πρέρχεται από τις κάμερες σώματος που φέρουν οι αμερικανοί αστυνομικοί στην στολή τους:

[custom:google-ads]

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis