Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:33 | 22/08/2015

Την οικία 76χρονης στη Νέα Ιωνία, έβαλαν στο στόχαστρο τέσσερις νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν μέσα στο σπίτι στη διάρκεια συντονισμένης επέμβασης υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Παρασκευή το πρωί στη Ν. Ιωνία, δύο 29χρονοι κι ένας 24χρονος, εισήλθαν στην οικία της 76χρονης από ανασφάλιστη πόρτα, προκειμένου, όπως ανέφερε ο 24χρονος στην ηλικιωμένη, να αντιμετωπίσουν πρόβλημα που παρουσίαζε συσκευή της κατοικίας.
 
Ο 24χρονος, περιγράφοντας στην 76χρονη το τεχνικό πρόβλημα που προκαλούσε η συσκευή, απασχολούσε την ιδιοκτήτρια με τους άλλους δύο συνεργούς του να αναζητούν χρήματα ή πολύτιμα είδη σε άλλους χώρους του σπιτιού.
 
Οι κινήσεις των τριών νεαρών καθώς και του τέταρτου συνεργού τους που ανέμενε σε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της 76χρονης, θεωρήθηκαν ύποπτες από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, η περιοχή είχε περικυκλωθεί από διάφορες μονάδες της Αστυνομίας, οι οποίες επιχείρησαν στην κατοικία και συνέλαβαν τους τρεις δράστες.
 
Αντίθετα ο τσιλιαδόρος, διέφυγε και αναζητείται.

thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis