Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 06/02/2020

Αστυνομικοί του Ισραήλ σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που άνοιξε πυρ εναντίον τους στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.
 

«Ένας τρομοκράτης πυροβόλησε έναν αστυνομικό. Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά», δήλωσε ο Ρόζενφελντ προσθέτοντας ότι ο δράστης «σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας».

Στο μεταξύ, ένας Παλαιστίνιος που είχε τραυματισθεί σήμερα το πρωί στη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις στην Τζενίν, της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, υπέκυψε μερικές ώρες αργότερα στα τραύματά του. Αυξήθηκε έτσι ο απολογισμός των νεκρών στις εν λόγω συγκρούσεις, στα δύο άτομα.

Σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Υγείας, πρόκειται για τον 25χρονο Τάρεκ Μπαντουάν, ο οποίος είχε τραυματισθεί σοβαρά στην κοιλιά από σφαίρα. Ήταν μέλος των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας και επλήγη ενώ βρισκόταν μπροστά από την έδρα της αστυνομίας, κοντά σε σπίτι που οι ισραηλινές δυνάμεις σκόπευαν να κατεδαφίσουν.

Ο Γιάζαν Αμπού Ταμπίχ, 19 ετών, είχε σκοτωθεί νωρίτερα από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στις ίδιες συγκρούσεις, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis