Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 09/10/2018

Η Αστυνομία της Κομητείας Morgan στο Colorado των Η.Π.Α. έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από ένα περιστατικό για γερά νεύρα που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο. 

Το βίντεο παρουσιάζει δύο αστυνομικούς, τον Sheriff της Κομητείας Morgan Jim Crone και τον Undersheriff Dave Martin, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έναν ύποπτο, κατηγορούμενο για διπλή ανθρωποκτονία μέσα σε σε ένα χώρο στάθμευσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος (εκτός υπηρεσίας) συνέλαβε κακοποιό


Οι Αστυνομικοί της Κομητείας Morgan είχαν λάβει ενημέρωση από τους συναδέλφους τους στο Νέο Μεξικό ότι ο Dustin Montano, ο οποίος κατευθυνόταν στην περιοχή με ένα κλεμμένο κόκκινο Volkswagen Jetta, ήταν ύποπτος για τη διπλή δολοφονία της θείας του Debra Martinez και της 17χρονης κόρης της Irisa Montano. Ο Montano τις είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου...

[custom:google-ads]

Αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ήταν άδειο. Έτσι, ο Martin και ο Crone αποφάσισαν να παρακολουθήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον ύποπτο όταν θα επέστρεφε στο αυτοκίνητο.

Για αυτόν τον σκοπό πολλοί αστυνομικοί, ανάμεσά τους και οι επικεφαλείς Martin και Crone, βρίσκονταν τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία στο χώρο του πάρκινγκ, περιμένοντας τον ύποπτο.

Αφού εντοπίστηκε ο Montano στο χώρο στάθμευσης, οι αστυνομικοί περιλαμβανομένου του Crone και του Martin, περικύκλωσαν τον ύποπτο, διατάζοντάς τον να μην μετακινηθεί. Το βίντεο δείχνει ότι ο Montano αρχικά εισέρχεται στο όχημα και κλείνει την πόρτα. Αμέσως μετά πετάγεται έξω με ένα αντικείμενο στο δεξί του χέρι. 

Σε αυτό το σημείο, οι Crone και Martin πυροβόλησαν οκτώ φορές, χτυπώντας τον ύποπτο με επτά από τις βολές. Μετά τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο Montano είχε ένα μαχαίρι στο χέρι του.

Ένα ελικόπτερο μετέφερε τον Montano στο νοσοκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Τόσο ο Crone όσο και ο Martin τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε μεγάλη έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας για το περιστατικό.

Ο Crone είναι ο Σερίφης της Morgan County από το 1999, ενώ ο Μάρτιν έχει υπηρετήσει το τμήμα από το 1986.

Τελικά, το Γραφείο Εισαγγελέα της Κομητείας Morgan όρισε ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis