Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:09 | 05/05/2018

Συνελήφθη, χθες (04-05-2018) στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, συνελήφθη χθες ο 30χρονος, σε πυκνόφυτη και δύσβατη περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφερε, κατείχε και απέκρυψε στην παραπάνω περιοχή, ένα σακίδιο που περιείχε τα παρακάτω:

  • τρία πολεμικά τυφέκια « kalashnikov »
  • τρεις γεμιστήρες και
  • (42) φυσίγγια, διαμετρήματος 7,62 mm.

Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και τα χρηματικά ποσά των (65) ευρώ και (100) δολαρίων ΗΠΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. - Άρπαξαν το κράνος του ενός αστυνομικού


Τα κατασχεθέντα όπλα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018/05052018hpeirosopla.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis