Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:50 | 25/04/2017

Περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν σήμερα το πρωί, δύο άτομα, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος έτερου συνεργού που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, που διενεργεί την προανάκριση, για το αδίκημα της «Διευκόλυνσης Παράνομης Εισόδου Αλλοδαπών στη Χώρα».

Ειδικότερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της, εντοπίστηκε στην περιοχή της Ξηροκρήνης ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το οποίο απομακρύνθηκαν οι συλληφθέντες απορρίπτοντας ταυτόχρονα το κλειδί του, όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς. Εντός του οχήματος βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών τρεις αλλοδαποί, ενώ πλησίον, εντοπίστηκαν έξι ακόμη αλλοδαποί, τους οποίους, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες παρέλαβαν από περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρουν παράνομα στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ για έκαστο άτομο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα στο thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis