Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:38 | 25/01/2017

Επτά υποθέσεις κλοπών εξιχνιάσθηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, με τη σύλληψη ενός 36χρονου, που είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ!

Ο 36χρονος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και μετά την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι από τις 16 Μαρτίου 2015 έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 είχε κάνει επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή), κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ. Η προανάκριση γίνεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ ο άνδρς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis