Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 19/08/2018

Περιπετειώδης καταδίωξη  που κατέληξε σε  συλλήψεις δύο ατόμων που είχαν ληστέψει λίγα λεπτά νωρίτερα κοσμηματοπωλείο στο Μενίδι.

Οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί καταδιώχθηκαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής, που τους συνέλαβαν μετά από αναζητήσεις.

Ένας εκ των δύο δραστών μάλιστα, φορούσε μάσκα σιλικόνης όπως φαίνεται και από την αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το Newpost.

Όλα εξελίχθηκαν στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής όταν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ ενημερώνονται για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Πάγκαλου στο Μενίδι.

[custom:google-ads]

Άμεσα αστυνομικοί κινούνται προς το σημείο και εντοπίζουν τα δύο ύποπτα άτομα που επιχειρούν να διαφύγουν από το σημείο με μοτοσυκλέτα.

Ακολουθεί καταδίωξη με τους κακοποιούς να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη μοτοσυκλέτα και να διαφύγουν προς διαφορετική κατεύθυνση.

Ακολουθεί αναζήτηση και τελικώς εντοπίζονται. Είχαν προλάβει μάλιστα να αλλάξουν τα ρούχα που φορούσαν σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των αστυνομικών. Στην κατοχή των δύο κακοποιών, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν και κατέσχεσαν, κλοπιμαία από το κοσμηματοπωλείο, μάσκα σιλικόνης καθώς και τα ρούχα με τα οποία διέπραξαν την κλοπή.

Πλέον οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν τα δύο άτομα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε ποιες, έννομες ενέργειες.

Αποκλειστικό: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επικίνδυνους κακοποιούς έπειτα από καταδίωξη

 

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis