Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 14/07/2016

Η φρενίτιδα που έχει κυριεύσει πολλούς ανθρώπους από το παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας «Pokemon Go» φαίνεται πως δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Μία ομάδα αστυνομικών από το Κουίνς έφεραν την αστυνόμευση της κοινότητας σε ένα ντροπιαστικό επίπεδο, αναφέρει η «New York Post», καθώς την Τετάρτη καταγράφηκαν σε βίντεο να παίζουν «Pokemon Go» εν ώρα εργασίας, ενώ είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά που αστυνομικοί «συλλαμβάνονται» να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ενας άντρας όταν είδε τέσσερις αστυνομικούς να κοιτούν με προσήλωση το κινητό τους, καθώς κυνηγούσαν Pikachu σε πεζοδρόμιο στο Far Rockaway στις 10 το πρωί, τράβηξε το βίντεο και στη συνέχεια το ανήρτησε σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

«Υπάρχει ένα άγριο Pikachu, το είδες», ακούγεται να ρωτάει ο Ζολί Χόνινγκ, 27 χρόνων, έναν αστυνομικό.

«Το έχω ήδη πιάσει», απαντάει ο ένας από τους τρεις άντρες αστυνομικούς. «Δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα», απαντάει η συνάδελφός του.

Η συγκεκριμένη ένστολη ομάδα είχε σταθμεύσει κοντά στην Beach 9η οδό επειδή είχε λάβει μια αναφορά ότι κάποιοι νεαροί εκσφενδόνιζαν πέτρες, αναφέρει η «Post».

Κάποια παιδιά άρχισαν να συζητάνε με τους αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο και τους επεξηγούσαν πώς παίζεται το δημοφιλές παιχνίδι. Κάπως έτσι, οι αστυνομικοί άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι στα κινητά τους τηλέφωνα.

«Τότε κάποιος τύπος τους κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, καθώς έπαιζαν μόνοι τους», ανέφερε πηγή την οποία επικαλείται η νεοϋορκέζικη εφημερίδα. Αυτός ήταν ο Ζολί Χόνινγκ.

«Επαιζαν με τα παιδιά», ανέφερε ο κ. Χόνινγκ. «Είναι η ψηφιακή εκδοχή ενός αστυνομικού να πηδάει πάνω σε μια μπάλα. Ηταν πραγματικά ωραία να τους βλέπεις να διαδρούν με την κοινότητα».

Διαβάστε περισσότερα στο ekirikas.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis