Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:16 | 21/10/2017

Σύμφωνα με πληροφορίες που εστάλησαν στο Policenet.gr , την Τρίτη 17/10/2017 στις 04:10 τα ξημερώματα περιπολούντες Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (408-2 Κερατσινίου) που διέρχονταν από Πανόρμου  και Κωνσταντινουπόλεως στο Κερατσίνι, αντιληφθηκαν έντονη οσμή από καπνούς χωρίς αρχικά να μπορέσουν να εντοπίσουν το σημείο από όπου προέρχονται.

Άμεσα ξεκίνησαν να ελέγχουν όλες τις οικίες πέριξ του σημείου όπου μετά από λίγα λεπτά εντόπισαν  οικία ισογείου επί της Πανόρμου  όπου έβγαιναν καπνοί από το παράθυρο.

[custom:google-ads]

Με την χρήση φακού οι Αστυνομικοί είδαν ότι εντός είχε κατακλυστεί όλο το σπίτι από καπνό λόγω φωτιάς.

Άμεσα ειδοποίησαν την πυροσβεστική και παράλληλα καλούσαν και χτυπούσαν την είσοδο και τα παράθυρα για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποιος μέσα στην οικία

Η επιμονή και ο επαγγελματισμός τους απέδωσαν, αφού, μετά από περίπου 3 λεπτά  βγήκε από το δωμάτιό της όπου κοιμόνταν μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία αργότερα τους ενημέρωσε ότι δεν είχε καταλάβει τους καπνούς και την ξύπνησαν οι φωνές των αστυνομικών

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κάλεσαν την γυναίκα να εξέλθει της οικίας της και της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες λόγω έντονου βήχα και δυσφορίας στην αναπνοή της.

Η φωτιά - που προκλήθηκε από ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης το οποίο ήταν ανοικτό - ευτύχως δεν πρόλαβε να πάρει μεγάλη έκταση.

Η πυροσβεστική φρόντισε για την κατάσβεση και το ΕΚΑΒ παρέλαβε την γυναίκα για να την μεταφέρει εν συνεχεία στο Αττικο Νοσοκομείο.

Από τα γεγονότα προκύπτει ότι αν οι "φύλακες άγγελοι" της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν διέρχονταν από το σημείο, η γυναίκα θα είχε χάσει τις αισθήσεις της και πιθανόν θα είχε δυσάρεστη κατάληξη εξαιτίας των αναθυμιάσεων και της περαιτέρω έκτασης της φωτιάς.

Δείτε τις φωτογραφίες που εστάλησαν στο Policenet.gr:

 

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis