Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 06/10/2015

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων μετά από καταγγελία για κλοπή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, πέτυχαν τη σύλληψη άνδρα που εμπλέκεται σε κλοπές και απόπειρα ληστείας σε περιοχές των Σερρών.

Πρόκειται για 33χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας ληστείας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (05-10-2015) το μεσημέρι στις Σέρρες, προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από περίπτερο 29χρονης διάφορα εμπορεύματα μικρής χρηματικής αξίας και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι το όχημα το είχε κλέψει το πρωί της Τρίτης 29-9-2015 από τις Σέρρες, ενώ δύο μέρες μετά  Πέμπτη (1-10-2015) επιβαίνοντας στο κλεμμένο όχημα, αποπειράθηκε με τη χρήση σωματικής βίας να αφαιρέσει την τσάντα 80χρονης ημεδαπής.

Επίσης από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο πεντάμηνο (Μάιος – Σεπτέμβριος), ο 33χρονος αφαίρεσε από 2 Ιερούς Ναούς διάφορα λατρευτικά αντικείμενα, ενώ επιπλέον από 2 οικίες αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών .

www.anexartitos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis