Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:01 | 10/03/2017

Συνελήφθησαν, ύστερα από αναζητήσεις, χθες το βράδυ στο Θησείο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί ηλικίας 48 και 50 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχα διαπράξει ένοπλη ληστεία σε σουπερ μάρκετ στο Θησείο.

Οι συγκεκριμένοι δράστες εισήλθαν, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ στο Θησείο και με την απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου και πιστολιού, αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζή.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν στην ίδια περιοχή και ακινητοποιήθηκαν, ενώ επιπλέον εντοπίσθηκε και υπόγειος χώρος εγκαταλελειμμένης οικοδομής στον οποίο οι δράστες είχαν αποκρύψει: ένα κυνηγετικό όπλο, ένα πιστόλι τύπου REPLICA, μία χειροβομβίδα, ένα λοστό και δύο κατσαβίδια, διάφορα είδη ρουχισμού και ένα ζεύγος κλεμμένων γερμανικών πινακίδων κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέθηκε σε Αστυνομικό εκτος υπηρεσίας κι επιχείρησε να τον καρφώσει με καλαμάκι απο σουβλάκι

Από την μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρεις περιπτώσεις ληστειών, κατά τον μήνα Δεκέμβριο τρέχοντος έτους, σε σούπερ μάρκετ στην Καλλιθέα και στα Πετράλωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis