Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:57 | 05/09/2017

Σύμφωνα με πληροφορίες που εστάλησαν στη σελίδα στο fb του Policenet.gr , την 4 Σεπτεμβρίου οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. του Ασπροπύργου ενημερώθηκαν για Ρομα που εκτοξεύουν πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς στη θέση Νέα Ζωή Ασπροπύργου πλησίον του καταυλισμού που υπάρχει στη περιοχή.

Οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν τον παθόντα που κατήγγειλε το περιστατικό και αφού τους περιέγραψε τους δράστες άμεσα κινήθηκαν προκειμένου να τους εντοπίσουν.

[custom:google-ads]

Ύστερα από εκτενείς αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν τον ένα δράστη (ο οποίος ήταν 16 ετών)  εντός του καταυλισμού και ύστερα από πεζή καταδίωξη κατάφεραν να τον ακινητοποίησαν.

Με γρήγορες κινήσεις κατάφεραν και εξήλθαν του καταυλισμού οπου μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί προσήλθαν αρκετοί παθόντες όπου αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα ότι ο συλληφθείς μαζί με άλλους περίπου της ίδιας ηλικίας άτομα τους εκτόξευαν πέτρες στα οχήματα τους που διέρχονταν από το ανωτέρω σημείο με σκοπό να σταθμεύουν αναγκαστικά τα οχήματα προκειμένου εν συνεχεία να τους επιτεθούν για να τους αφαιρέσουν τιμαλφή κ αλλά είδη αξίας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που εστάλησαν στη σελίδα, από τη προανάκριση έχει υπάρξει σύνδεση με τουλάχιστον 10 περιπτώσεις κλοπών και ληστειών με την ίδια μέθοδο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis