Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 19/07/2018

Ένας τυχαίος έλεγχος της ΟΠΚΕ το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Λιβανατών έβγαλε… λαβράκι! Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο 37χρονος που διέφευγε της σύλληψης μετά την ανακάλυψη της φυτείας με τα δενδρύλλια κάνναβης στο Καινούργιο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί, σταμάτησαν στην εθνικη οδό, στο ύψος των Λιβανατών, μία μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τα οποία προκάλεσαν “εντύπωση” λόγω του τρόπου που κινούταν. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που καταζητούνταν για το διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών που είχε παρακλάδια και στην περιοχή μας, μέσω των φυτειών που υπήρχαν σε Καινούριο και Ελευθεροχώρι.
[custom:google-ads]
Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες ο 37χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής μετά το “ξεσκέπασμα” της επιχείρησης διέφυγε και κρύφτηκε στο Καλλίδρομο, μέχρι να βρεθεί στην περιοχή ο έτερος αναβάτης -επίσης αλβανικής καταγωγής- για να τον μεταφέρει στην Αθήνα. Το “δρομολόγιο” όμως έμεινε στην μέση χάρη στα αντανακλαστικά των ανδρών της ελληνικής αστυνομίας που τους συνέλλαβαν λίγο πριν τις 12.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Την Παρασκευή (20/7) θα απολογηθούν ενώπιoν εισαγγελέα και ανακριτή οι τέσσερις από τους οκτώ που συνελήφθησαν για το κύκλωμα ναρκωτικών ενώ την ερχόμενη Δευτέρα (23/07) οι υπόλοιποι τέσσερις.
 

Πηγή: lamianow.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis