Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:00 | 04/05/2018

Την είχε κάνει… κοπάνα όταν καταδικάστηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ένας 46χρονος και είχε καταφύγει στη Ζάκυνθο, όπου όμως συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραβιάζει ένα σταθμευμένο όχημα!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που τον τσάκωσαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό λοστό μήκους 0,80 εκατοστών με τον οποίο «άνοιξε» το αυτοκίνητο, τον προσήγαν στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και έδωσε εντολή να εκτελεστεί η καταδικαστική απόφαση.
[custom:google-ads]
*** Στην Βόνιτσα, υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας ένας 33χρονος Έλληνας και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας για κλοπής με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

*** Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για ναρκωτικά είχε επιβληθεί σε μια 36χρονη Ελληνίδα, αλλά όταν της έγινε έλεγχος από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Μεσολόγγι, είχε στην κατοχή της έξι ναρκωτικά χάπια κι έτσι συνελήφθη. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ευρυτανίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis