Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 29/05/2019

Πριν από λίγες μέρες έγινε ένα γεγονός που χαίρεσαι να λες ότι είσαι ΜΑΧΙΜΟΣ Αστυνομικός και το οποίο δεν το είχαμε αναφέρει επειδή περιμέναμε από την φυσική ή πολιτική ηγεσία να δείξει μια πράξη επιβράβευσης, η οποία δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα(αγνοείται) εκτός από τον διοικητή του ΤΜΕΤ.

Ο σκοπός διμοιρίας ΥΜΕΤ η οποία εκτελούσε υπηρεσία στην Πλ. Κουμουνδούρου αντιλήφθηκε να γίνεται συμπλοκή εντός της πλατείας. Ταυτόχρονα ήρθε προς το μέρος του ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστανός λέγοντας του «ΜΑΧΑΙΡΙ – ΜΑΧΑΙΡΙ» και πίσω από αυτόν έναν άλλος να κρατάει το χέρι του, που αιμορραγούσε…Για την ακρίβεια είχε κόψιμο χεριού στην εσωτερική μεριά του καρπού, είχε κοπεί ο τένοντας και η αρτηρία με αποτέλεσμα να πετάγεται το αίμα 30 πόντους μακριά.

Άμεσα φώναξε τους συναδέλφους του από το λεωφορείο, οι οποίοι έφεραν άμεσα το φαρμακείο ( το οποίο είναι ολοκληρωτικά με έξοδα της διμοιρίας )… Ευτυχώς στο φαρμακείο υπήρχε τουρνικε από τα ακριβά, αξίας 30€ και άμεσα το χρησιμοποίησαν και σε δευτερόλεπτα σταμάτησαν την ακατάσχετη αιμορραγία, γιατί με το ρυθμό που έχανε αίμα κινδύνευε άμεσα η ζωή του.

Με αυτή την ενέργεια τον κράτησαν σε καλή κατάσταση για 35 λεπτά μέχρι που ήρθε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, οι διασώστες του ΕΚΑΒ είπαν ότι το τουρνικε τοποθετήθηκε τόσο πολύ σωστά που ο Πακιστανός δεν θα έχανε ούτε την ζωή αλλά ούτε και το χέρι του.

Μια μεγάλη πράξη που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή από αστυνομικούς που ακούν τα πάνδεινα και προσφέρουν οπότε τους δοθεί η ευκαιρία…Τι να πούμε τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα…!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !!!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis