Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 05/04/2019

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στις συγκεκριμένες υποθέσεις, ένας ημεδαπός ηλικίας 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, κατά το χρονικό διάστημα από 07-03-2019 έως 13-03-2019, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ταξιδιωτικά πρακτορεία στις περιοχές της Ικαρίας, της Τήνου και της Σίφνου και προσποιούμενος τον πελάτη, παρήγγειλε την έκδοση εισιτηρίων, την αποπληρωμή των οποίων θα πραγματοποιούσε κατά περίπτωση, μέσω διαδικτυακών συναλλαγών.

Ακολούθως, χρησιμοποιώντας πλαστές αποδείξεις τραπεζικών συναλλαγών μέσω διαδικτύου και επικαλούμενος την εκ παραδρομής καταβολή από μέρους του, μεγαλύτερων χρηματικών ποσών από την αξία των εισιτηρίων, ζητούσε από τους παθόντες την επιστροφή της διαφοράς των χρημάτων. Μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.648- ευρώ, χρήματα τα οποία όπως διακριβώθηκε, κατατέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό του 31χρονου.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  35χρονος παριστάνοντας τον αστυνομικό έκλεψε κινητό και χρήματα από αλλοδαπό

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis