Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:15 | 17/02/2017

Μόνο η αρχή ήταν η συσκευασία με την κοκαΐνη βάρους 0,9 γραμμαρίου που βρέθηκε στην κατοχή δυο Ελλήνων οι οποίοι είχαν στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Όπως αποδείχθηκε, θα διακινούσαν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα στα νυχτερινά κέντρα της Λάρισας.

Οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία για την δράση των δυο ανδρών ηλικίας 48 και 52 χρόνων και ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, όπου βρήκαν την μικροποσότητα ναρκωτικού και κατέσχεσαν 325 ευρώ και δύο κινητά.

Οι δράστες συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν άλλες 28 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 225,8 γραμμαρίων σε συμπαγή μορφή, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 26,1 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα ψαλίδι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν ήδη «σπρώξει» σημαντική ποσότητα ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 1.330 ευρώ που κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος νάιλον συσκευασιών. Ακόμη, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis