Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 15/04/2015

Δημοσιεύουμε επιστολή που εστάλη στην φόρμα επικοινωνίας του policenet.gr

"Απολογισμός της Δ.Α.Ε.Θ. (2012-2015). Όλη η αλήθεια.

ΥΜΕΤ. (Εβδομαδιαία υπηρεσία – πλάνα υπηρεσίας διμοιριών ΥΜΕΤ) πλάνο υπηρεσίας το οποίο λειτουργούσε ως εξής: (14-22) – (22-06) – (Α/Α) – (ρεπό) – (εκπαίδευση) – (06-14) – (μέτρα) – (μέτρα).

Αυτό έδινε έναν στοιχειώδη προγραμματισμό στους συναδέλφους και ένα στοιχειώδες βιολογικό ρολόϊ.

Από το 2012 και μετά, η Υπηρεσία ανενόχλητη από το Σωματείο μας, δεν τηρεί κανένα απολύτως πλάνο, παρότι καθημερινά ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ οι 3 βάρδιες.

Επίσης εκπαιδεύσεις ΥΜΕΤ δεν υφίστανται.

ΥΑΤ. (Σκουριές – κατασπατάληση – μειωμένη δύναμη διμοιρίας – νυχτερινά – εκπαιδεύσεις)

Καμία παρέμβαση για δημιουργία μόνιμης δύναμης στις Σκουριές, εξαντλητικά ταξίδια, μέρες σερί στα ορυχεία, με διμοιρίες ολιγάριθμες.

Τα νυχτερινά μειώθηκαν σε 3 τον μήνα.

Το τραγικό είναι ότι επιχειρήθηκε να αφαιρεθούν νυχτερινά από την πολύπαθη ΥΜΕΤ, για να αναπληρωθούν οι απώλειες της ΥΑΤ.

Οι διμοιρίες παρότι γίνανε 10, είναι πλέον ολιγάριθμες, και παίρνουν πλέον ρεπό ακόμη πιο δύσκολα και από όταν ήταν 8 λόγω ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ.

Οι εκπαιδεύσεις της ΥΑΤ (08-16) και (16-24), 9 στις 10 φορές δεν υφίστανται γιατί απασχολούνται άσκοπα στο κέντρο πόλεως για το ΤΙΠΟΤΑ. Η Υπηρεσία ανενόχλητη από το Σωματείο μας, κατασπαταλεί διμοιρίες άσκοπα σε τέτοια βαθμό, που οι αστυνομικοί ξεπερνάνε τους διαδηλωτές. Αμερικάνικο Προξενείο – Διμοιρίες Δικαστηρίων.

Οι συνάδελφοι της ΥΜΕΤ που απασχολούνται στο Αμερικάνικο Προξενείο, απασχολούνται και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τόσο η διμοιρία δικαστηρίων, όσο και οι συνάδελφοι από το Αμερικάνικο Προξενείο, που απασχολούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΝΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ από την υπηρεσία δικαστηρίων, έναντι του μόνιμου προσωπικού εκεί, εδώ και χρόνια.

Υπάρχει το φαινόμενο να ενισχύεται η υπηρεσία δικαστηρίων με δυνάμεις από το Αμερικάνικο και την ίδια στιγμή οι μόνιμες δυνάμεις των δικαστηρίων βγαίνουν περιπολίες για μικροπωλητές.

Υπάρχει το φαινόμενο οι μόνιμοι των δικαστηρίων ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ να τοποθετούνται στις «καλές» αίθουσες με αποτέλεσμα να αποδεσμεύονται νωρίτερα, ενώ το προσωπικό της ΥΜΕΤ να τοποθετούνται στις «κακές» και μόνιμα να υπερβαίνουν το ωράριο. Χρόνια αυτή η κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει. Το φαινόμενο «Θεσσαλονίκη» στα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ των διμοιριών.

Οι διμοιρίες της Αθήνας παίρνουν τα εκτός έδρας εδώ και χρόνια ενώ της Θεσσαλονίκης, όχι.

Το φαινόμενο «Θεσσαλονίκη» στην απασχόληση των διμοιριών από τις εκλογές και μετά.

Στην Αθήνα, η γραμμή που τηρείται, είναι οι διμοιρίες να είναι αφανείς και σχετικά μακριά (δηλαδή να κρύβονται).

Στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα λειτουργούν ακριβώς ανάποδα, με κατασπατάληση και υπερβολικά εμφανή παρουσία σε βαθμό που ξεπερνά και τον αριθμό των διαδηλωτών.

Και ενώ στην Αθήνα οι διμοιρίες πήραν ανάσα, εδώ ζορίζονται περισσότερο και από πριν.

Διμοιρίες χωρίς εξοπλισμό (κράνη - ασπίδες).

Από αρχές Φλεβάρη και μετά, χωρίς να υπάρχει κάποια ρητή γραπτή ξεκάθαρη εντολή, η Υπηρεσία ανενόχλητη από το Σωματείο μας, κατέβαζε διμοιρίες χωρίς εξοπλισμό (κράνη-ασπίδες).

Σημειώθηκε και περιστατικό, που διμοιρία ΥΜΕΤ 15 ατόμων, παρατάχθηκε χωρίς εξοπλισμό μπροστά από 300 διαδηλωτές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι διαδηλωτές μπήκαν μέσα παίρνοντας μαζί τους και την διμοιρία της ΥΜΕΤ, σηκωτή.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την ΔΑΕΘ."

 

Η επιστολή εστάλη στο Policenet.gr από τον κο ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δημήτριο,

Υποψήφιο στις εκλογές του Σωματείου Θεσσαλονίκης στις 22 - 23 και 24-04-15 με το ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΣΚΑΥ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis