Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 10/06/2016


Την οργή των Αμερικανών πολιτών έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό αστυνομικής βίας που σημειώθηκε την Πέμπτη στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.

Ένας ποδηλάτης δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς επειδή άθελά του πέρασε από μια διασταύρωση την οποία θα διέσχιζε λίγα λεπτά αργότερα η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου, η οποία μετέφερε τον Μπαράκ Ομπάμα στο στούντιο της δημοφιλούς εκπομπής «The Tonight Show» του  Τζίμι Φάλον.

Μόλις οι αστυνομικοί είδαν τον άτυχο άντρα, όρμηξαν επάνω του και τον έριξαν από το ποδήλατό του, προκειμένου να περάσει με ασφάλεια από το σημείο Ομπάμα. Σίγουρα, οι άντρες της Αστυνομίας προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους, ωστόσο, η αντίδρασή τους ήταν, σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Διαδικτύου που είδαν το παρακάτω βίντεο, «τουλάχιστον υπερβολική».

Μάλιστα, αφού τον έριξαν στον δρόμο, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης, πάντως, είπε ότι έκρινε πως ο ποδηλάτης «αποτελούσε απειλή για τον Ομπάμα...».

 

 

 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis