Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 13/02/2017

Συνελήφθησαν, την 6-2-2017 στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης,  2 αλλοδαποί, ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 21χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, για ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως ανηλίκων, σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Οι δράστες λίγο νωρίτερα είχαν προσεγγίσει στην ίδια περιοχή, 18χρονο ημεδαπό και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, οι δράστες είχαν συστήσει, από αρχές Ιανουαρίου, εγκληματική ομάδα που βραδινές ώρες διέπραττε ληστείες σε βάρος κυρίως ανήλικων πεζών, από τους οποίους, με την απειλή ή χρήση βίας και με τη χρήση μαχαιριού, αφαιρούσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο, που είχαν αφαιρεθεί προηγουμένως από παθόντες καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 12 περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και του Αγίου Δημητρίου.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis