Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:46 | 31/01/2019

Ένα ακόμη πρωτοφανές περιστατικό, σε βάρος αστυνομικού, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πολύπαθη Δυτική Αττική.

Αργά το βράδυ της Τρίτης -αρκετά μετά την έναρξη της «ώρας κοινής ησυχίας»- ο αστυνομικός που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού του Α.Τ. Ζεφυρίου έκανε παρατήρηση για ηχορύπανση (σ.σ. είχαν πάρα πολύ δυνατά τη μουσική και φώναζαν) σε Ρομά που διαμένουν σε οίκημα που γειτνιάζει με το Αστυνομικό Τμήμα.

[custom:google-ads]

Η αντίδραση των Ρομά ήταν να επιτεθούν, στην αρχή φραστικά και στη συνέχεια με πέτρες και ξύλα, στον αστυνομικό – σκοπό και στους συναδέλφους του που προσέτρεξαν για βοήθεια.

Τελικά, χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών των Τ.Α.Ε. προκειμένου να λήξει το περιστατικό, από το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. από ξύλο που πέταξαν οι Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη για Αστυνομικούς - Θωρακίζονται και εν ώρα υπηρεσία


Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που έρχεται να καταδείξει το πρόβλημα ανομίας που υπάρχει στη Δυτική Αττική, με τους αστυνομικούς να καλούνται πρώτα απ’ όλα να προστατεύσουν τους εαυτούς τους!

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι πρόκειται για μία κατάσταση που διαιωνίζεται παρότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής έχει ουκ ολίγες φορές επισημάνει σε κάθε τόνο, το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει!

Πηγή:  katechaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis