Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:51 | 12/11/2019

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών επιβλήθηκε από δικαστήριο σε απατεώνα που προσποιούνταν τον έμπορο αυτοκινήτων και κατόρθωνε να εισπράττει προκαταβολές από ανυποψίαστα θύματα υποσχόμενος ευκαιρίες αγοράς αυτοκινήτων και λειτουργώντας ως δήθεν συνεργάτης Τράπεζας.

[custom:google-ads]

Στην υπόθεση κατέθεσαν διάφορα θύματα από τους οποίους ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει μεγάλα ποσά από 2 έως 6.000 ευρώ μόνο με την επίδειξη φωτογραφιών αυτοκινήτων μέσω Viber.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μακελειό σε δικαστήριο: Πρώην αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον δύο εναγόντων και των δικηγόρων τους όταν τον κατηγόρησαν ότι ψεύδεται

 

Οι μάρτυρες κατηγορίας ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ιδιαίτερα πειστικός και ικανός στο να χειραγωγεί τα θύματα του.

Κορυφαία στιγμή της  ακροαματικής διαδικασίας ήταν η παρουσία ενός νεαρού αστυνομικού, ο οποίος κατήγγειλε πώς έπεσε και ο ίδιος θύμα του επιτήδειου.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από τον αστυνομικό 1.800 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά ενός σπορ αυτοκινήτου.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν έκρυψε την έκπληξη της αλλά και ένα μειδίαμα μη αφήνοντας ασχολίαστη την ιδιότητα του μάρτυρα-θύματος.

Ο νεαρός αστυνομικός φάνηκε να νιώθει αμηχανία, ενώ στην πορεία υποστήριξε στην κατάθεσή του το ποσό πειστικός ήταν ο καταδικασθείς και πλέον φυγόποινος δήθεν έμπορος αυτοκινήτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis