Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 26/01/2019
Την πραγματικά ηρωική πρωτοβουλία ενός αστυνομικού στην Κόρινθο που έτυχε να περνάει την στιγμή που έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο Ισθμού Επιδαύρου στις 5 Ιανουαρίου 2019 περιγράφει σε επιστολή του ο πατέρας του μικρού παιδιού 12 ετών που επέβαινε στο αυτοκίνητο και που σήμερα ζει χάρη στον αστυνομικό, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την ευαισθησία του και το μεγάλο ενδιαφέρον του.
 
[custom:google-ads]
 Στην επιστολή του ο πατέρας αναφέρει:

  "Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Αστυνομικό ΓΚΑΡΑ Νικόλαο που υπηρετεί στην Υπηρεσία  ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ο οποίος την 5 Ιανουαρίου 201919 και περί ώρα 11:10 σε οδικό τροχαίο ατύχημα που στην είχα στην Ε.Ο. Ισθμού Επιδαύρου, διερχόμενος από το σημείο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο γιο μου (επ) KABASHI, (ον) Amarino ετών 12, ο οποίος μετά από σοκ που υπέστη συνεπεία του τροχαίου ατυχήματος έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα κλείνοντας την αναπνευστική τον οδό με αποτέλεσμα το παιδί μου να μην οξυγονώνεται καθόλου.

 
Ο Αστυνομικός με απόλυτη ψυχραιμία κατάφερε και άνοιξε το στόμα του τράβηξε τη γλώσσα του έξω σώζοντας του τη ζωή, και ησυχάζοντας ταυτόχρονα εμένα και τη σύζυγο μου που βρισκόμασταν σε πανικό. 
 
Επιπλέον θέλω να αναφέρω πως ακολούθησε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έδειξε
το μέγιστο ενδιαφέρον για την υγεία του παιδιού μου. 
 
Εκτιμώ και ευχαριστώ την κάθε κίνηση του."

Με εκτίμηση
Kastriot Kabashi
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis