Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 23/05/2020
Ένας αστυνομικός του Riverhead (NY) έσωσε το πρωί της περασμένης Κυριακής έναν άνδρα παγιδευμένο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο εργαζόταν γλίστρησε και λίγο αργότερα το απόγευμα της ίδιας μέρας έσωσε έναν άντρα που πήγε να πνιγεί από το φαγητό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
[custom:google-ads]
 
Σύμφωνα με το RiverheadLocal.com, ο αστυνομικός Μάικλ Λομπάρντο μπόρεσε να χρησιμοποιήσει ένα βύσμα αυτοκινήτου για να ελευθερώσει αρχικά τον άνδρα που είχε παγιδευτεί κάτω από ένα όχημα στο οποίο εργαζόταν όταν ο γρύλος που το κρατούσε κατέρρευσε.
 
Αργότερα εκείνη την ημέρα ο Λομπάρντο ήταν πρώτος που έφτασε σε ένα σπίτι όπου ένας άντρας πνιγόταν και βρισκόταν σε κίνδυνο.
 
Ο Λομπάρντο χρησιμοποίησε την τεχνική Heimlich στο θύμα αρκετές φορές και αποκόλλησε το κομμάτι φαγητού που είχε κολλήσει στο λαιμό του άνδρα.
 
Το αστυνομικό τμήμα του Riverhead επαίνεσε τον Λομπάρδο, που εργάζεται για 25 χρόνια στο τμήμα, για την εξαιρετική δουλειά του και στα δύο περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πράξη ενός νέου που θέλει να γίνει αστυνομικός που απέδειξε ότι θα ήταν κατάλληλος για ένα τέτοιο επάγγελμα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis