Αστυνομικός αγόρασε πρόσβαση σε πορνογραφικά κανάλια ενώ βρισκόταν σε σπίτι όπου είχε κληθεί!

ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
Αστυνομικός αγόρασε πρόσβαση σε πορνογραφικά κανάλια ενώ βρισκόταν σε σπίτι όπου είχε κληθεί!
Ένας 44χρονος αστυνομικός, ο Avi Maharaj, που υπηρετούσε στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, βρισκόταν σε υπηρεσία σε ένα ακίνητο στο νότιο Λονδίνο όταν χρησιμοποίησε τον λογαριασμό καλωδιακής τηλεόρασης του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που έλειπε, για να αγοράσει πρόσβαση σε πορνογραφικά κανάλια, δαπανώντας £ 25,96 (περίπου 32,50 δολάρια).

Ο αστυνομικός ερευνήθηκε μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη και το θέμα παραπέμφθηκε στο IOPC. Ο αστυνομικός κρίθηκε ένοχος για απάτη στο δικαστήριο του Westminster την Τρίτη.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι ο αστυνομικός ήταν ο μόνος παρόν στο σπίτι όταν έγιναν οι αγορές. Βρέθηκαν επίσης στοιχεία που υποδεικνύουν ότι ο αστυνομικός παραποίησε το πρόγραμμά του για να καλύψει τις ενέργειές του.
"Η συμπεριφορά του αστυνόμου Maharaj ήταν απαράδεκτη, δεδομένου ότι βρισκόταν σε υπηρεσία", δήλωσε ο Sal Naseem, περιφερειακός διευθυντής του IPOC. "Όχι μόνο οι ενέργειές του ήταν παραπλανητικές, αλλά προκάλεσε σοβαρό μπέρδεμα στην οικογένεια που εκείνη την ώρα ασχολούταν με τον ξαφνικό θάνατο ενός μέλους της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει μπλεξίματα με το νόμο - Δείτε γιατί συνελήφθη

"Η έρευνά μας έδειξε ότι ο αστυνομικός Maharaj ήταν το μοναδικό άτομο που θα μπορούσε να έχει κατεβάσει πρόσβαση σε πορνογραφικά κανάλια και σήμερα έχει παραδεχθεί την ενοχή του υπό το βάρος των επιτακτικών αποδεικτικών στοιχείων. Η οικογένεια έπρεπε να αντιμετωπίσει κι αυτό, πέρα από την τραγική απώλεια του παιδιού τους ", πρόσθεσε.
Ο Maharaj θα καταδικαστεί για απάτη τον Αύγουστο, δήλωσε ο διευθυντής του IOPC.